Top 3 (4) Bargains

Det var en fullkomligt galen dag igår i Melbourne! Men vi hade det naturligtvis jätteroligt ändå. Jag älskar, älskar, älskar storstadspuls och jag älskar Melbourne!! Lätt en av mina absoluta favoritstäder tillsammans med London och Åbo. ❤ En nackdel med storstäder är ju dock trafiken och jag glömmer alltid bort att räkna med rusningar, som igår när vi fattade att klockan var halv fyra och att jag absolut måste hinna till en loppis (som jag läst var JÄÄÄTTTEbra) som stängde fem. På andra sidan stan.

Så vi hoppade i bilen och Scott körde och jag navigerade med Google Maps (ovärderligt!) och vi hann fram tio minuter innan stängning men det var SÅ värt stressfärden i bilen. Ett av de bättre loppisarna jag råkat här i Australien! Massa fina retromöbler till okej priser och bra stämning. Skyndade genom alla gångar och beundrade och suktade. Köpte ändå bara en tidning och så hoppade vi i bilen och susade vidare till nästa ställe som skulle stänga halv sex. Kom fram dit också tio minuter innan dom stängde och vi hann med nöd och näppe inhandla en ganska fulsnygg fåtölj. Brotherhood of St Laurence i Brunnswick och i Moonee Ponds om det nu mot förmodan skulle vara någon som är inne på den här bloggen och letar loppistips i Melbourne.

DSC_0005

Till hallen som ju också är klar nu. Kudden är gammal men passar i färg. För övrigt önskar jag att vi kunde få plankgolvet på plats men det lär dröja…

DSC_0003

På vägen in stannade vi till i Epping där det ligger ett stort Vinnies alldeles invid vägen. Har kört förbi sextioelva gånger men det är aldrig någon som går med på att stanna, haha. Igår tjatade jag till mig en liten kvart och fyndade genast en ful lampa i rätt gul nyans (det är den till höger).  Tänkte den ska få bli par med den till vänster som jag fick av Scotts mamma när vi precis hade flyttat in i shit boxen. Åh det känns som evigheter sedan… Men älskar fortfarande den lampan! Byrån de står på är också ett fynd från igår. (Ett till loppistips är Savers på Sydney Road i Brunnswick.) Det är ju inte teak, men har iaf rätt anda och så är den ganska liten och trevlig i storleken. Har dock tröttnat lite på hela inredningar som är retro – tycker det blir bäst med en eller ett par pjäser bara. Det konstiga är att jag ändå alltid dras till retrogrejer när jag loppar. Får hålla i mig nu så det inte blir för mycket.

DSC_0004

 Och på Ikea köpte vi en orkidé till sovrummet.

Annonser
  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: