Projekt uppdatering

Vart vi än går får vi frågan om hur det går med huset. Iofs är det inte helt oväntat för i snart fyra år har vi varit galningarna som rivit ett helt hus tills bara väggar och plåttak stod kvar och sedan byggt upp det igen. Våra vänner känner ingen (det gör inte vi heller) som renoverat så här omfattande så det är klart att folk frågar. Tänkte dra en genomgång nu om vad som faktiskt är kvar att fixa.
Ett. Vi brukar säga att vi är nästan klara inomhus nu och faktiskt så är det bara lister som fattas och så altandörrarna i glas från köket ut till altanen som inte ännu existerar. Annars är det bara småsaker som att byta ut den ena ytterdörren och antagligen måla om den andra ytterdörren som redan är utbytt. Slipa och måla om badrumsdörren som är en av de enda original features som blev kvar i huset. Och när altandörrarna sitter där de ska ska vi fixa en kamin till köket också.
Två. Att bygga klart staketet. Detta projekt satte Scott igång med redan när mamma var här i april men så har det kommit allt möjligt i vägen. Bla hade vi köpt slut alla pickets på Bunnings en gång och så tog det två veckor för dem att få in nya. Sen ville vi vänta på att grannarna skulle bygga klart sina fence posts så att vi kunde anpassa vårt efter deras. Sen regnade det i en vecka och då tröt inspirationen rimligtvis. Men nu är det däremot grönt ljus och borde gå att fixa i en handvändning.
Tre. Riva tillbyggnaden på baksidan och göra om till terrass.
Fyra. Rappa klart runt den blivande terrassen på framsidan samt bygga terrass.
Fem. Riva det gamla garaget och bygga nytt. Det här momentet har alltid varit så långt bort i framtiden att vi inte tillåtit oss själva att göra någon mer detaljer planering så här har vi bara drömmar än så länge. Drömmarna består dock av tvättstuga, bastu med dusch och så utrymme för Scotts målvaktsutrustning att torka efter träningar och matcher.
Sex. Trädgård.

image

Helhetsbild från köket får illustrera.

Annonser
 1. #1 av Mam på 30 maj 2016 - 14:34

  Ojojojoj, står där minsann inte ett par muggar av världens bästa kaffe på bordet också? Som pricken på i! Sååååååå fint!

  • #2 av Lilla Lotta på 30 maj 2016 - 14:54

   Det kan hända att dom är tomma. Men joo, well spotted. 🙂

 2. #3 av DaniBee på 30 maj 2016 - 16:53

  Kaaaffeee!! Jag har sagt det förut,men i det köket villjag sitta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: